Steenwijkerwold E1- Alcides E2 3-10-2015

Wedstrijdverslag Steenwijkerwold E1 - Alcides E2 zaterdag 3 oktober 2015

Op zaterdag 3 oktober ontmoetten Steenwijkerwold en Alcides elkaar weer. Waar vorig jaar nog ruim gewonnen werd door Alcides krijgen de meegereisde supporters nu een heel andere wedstrijd voorgeschoteld!

Steenwijkerwold begint furieus aan de wedstrijd en de Alcideanen lijken nog in hun pyjama op het veld te staan. Binnen 1 minuut ligt de bal al achter keeper Julian in het net te roken. Je zou verwachten dat de heren van E2 hierdoor wel wakker worden geschud, maar niets is minder waar! Steenwijkerwold blijft fel spelen en wint daardoor de meeste duels. Hierdoor komt het dat het na 6 minuten zelfs al 0-4 staat. Alcides begint nu beter te spelen en dat resulteert in twee uitstekende kansen die door Cas helaas niet worden verzilverd. In de 16e minuut, Alcides wordt wel sterker, toch weer een wat minder geslaagde verdedigende actie waardoor Steenwijkerwold de 0-5 binnen kan schieten, twee minuten later gevolgd door de 0-6. Alcides straalt nog niet uit dat ze naar Steenwijkerwold is gekomen om te winnen, Steenwijkerwold blijft de duels winnen en Alcides komt haast niet tot opbouwende acties! De coach laat aan de zijlijn ook af en toe zijn ongenoegen blijken. Een mooie aanval van Steenwijkerwold wordt afgerond met het 7e doelpunt. Dit is tevens de ruststand.

Het is overigens wel heerlijk weer vandaag!

Na de rust zien we een iets andere wedstrijd. Alcides wordt sterker en een prima aanval resulteert na 1 minuut in het eerste doelpunt van Meppeler zijde! Quinn scoort op weergaloze wijze! Weer een goede aanval en Cas puntert de bal maar net naast!

Een goede hoekschop van Boaz weet Younis van dichtbij hoog over te schieten. In de tegenaanval weet Steenwijkerwold wel de 1-8 te scoren.

Even later, het is de 6e minuut tweede helft, gaat onze keeper niet geheel vrijuit en wijst het scorebord 1-9 aan. Na hard werken van Tim weet Salmane de 2-9 in te schieten en gloort er een klein beetje hoop.

Het is gelukkig wel meer een wedstrijd nu en de aanvallen wisselen elkaar af. Quinn en Thomas weten een paar aanvallen af te weren en in de 10e minuut wordt een mooie combinatie van Cas en Salmane beloond met de 3-9!

In de 12e minuut weet Steenwijkerwold weer te scoren met een mooi afstandsschot, 3-10!

Samenvattend: eerste helft 0-7, tweede helft 3-3! Hopelijk staat er de volgende keer in het verslag, ongeacht de uitslag, dat er gestreden is voor elke bal! Succes met de volgende wedstrijd mannen!