SV Steenwijkerwold F3 - Alcides F2

Op zaterdag 10 mei speelde de F2 de uitwedstrijd tegen en in Steenwijkerwold.
De vorige wedstrijd was verloren van medetitelkandidaat Vitesse, dus het team was gebrand op een goed resultaat om de vieze smaak weg te spoelen.
De grasmat lag er goed bij en Alcides mocht aftrappen. Het team begon meteen fel aan de wedstrijd en na 5 minuten resulteerde dat in de openingstreffer door de nr 10, Cas! De F2 bleef geconcentreerd spelen en de coaches Stefan en Kevin hadden hun team goed staan! Na een helft stond Alcides dan ook op een dik verdiende 3-0 door twee goals van Salmane en Pien, maar er hingen nog meer doelpunten in de lucht!
De tweede helft bleef Alcides een duidelijk veldoverwicht houden en Salmane was op dreef, want hij scoorde nog twee keer, waarvan een keer prachtig in de rechterbovenhoek! 4-0! De opstelling van de F2 was in de pauze gewijzigd, Mika verdedigde het doel en Julian speelde nu in de links-mid positie. De verdedigers kregen nu ook meer aanvallende vrijheid. Dat was tactisch weer ijzersterk bedacht want Julian vond twee keer het net, een keer met links en een keer met rechts! Na de 7-0 was de grootste honger gestild en speelde de F2 de wedstrijd gecontroleerd uit. Een moment van onachtzaamheid zorgde ervoor dat Steenwijkerwold nog iets terug kon doen en Mika werd gepasseerd 2 minuten voor tijd! Eindstand 1-7 voor Alcides!

Volgende week wacht de lastige wedstrijd in Nijeveen tegen SVN!