Tweede winst Alcides F2

In een mistig Meppel heeft Alcides F2 ook zijn tweede bekerwedstrijd gewonnen: Staphorst F2 werd zaterdag met 3-1 verslagen. In een kwalitatief uitstekend duel, onder leiding van arbiter Lammert, keek de thuisploeg al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Door goed druk zetten – met schoten op doel van onder andere Jesper en Mander – bleef Alcides aangehaakt. Vlak voor rust maakte Florian de verlossende gelijkmaker na een rush vanaf de middellijn. Na de thee ging de partij lange tijd gelijk op, met kansen over en weer. Vanuit een hoekschop zette Anra de geel-zwarten halverwege de tweede helft op een verdiende voorsprong. In de slotminuten werd de wedstrijd definitief beslist door een tweede doelpunt van Florian.