Verslag - Team van de week

Zondag 5 oktober was voor de spelers van E8 een dag om niet snel te vergeten. Het team was Team van de Week en ging een mooie middag tegemoet. Om 13.15 uur werd er verzameld en kregen we uitleg van Stefan Jansen. Iedereen kreeg een hesje en gingen we naar de kleedkamers. Daar mochten we bij de masseur kijken die een speler van het 1e aan het masseren was. Dat leek de spelers van E8 ook wel lekker.. Daarna werd er kennis gemaakt met de trainer van het 1e, Eduard Lindeboom. Hij gaf iedereen een handje en dat vonden de spelers wel erg leuk! Samen met Stefan gingen we nu naar het veld waar de spelers van het 1e al met de warming-up bezig waren. Samen met de reservespeles Jeffrey Bosch en Gert-Jan van Tilburg werd er een rondootje gedaan. Daar werden ook een aantal trucjes geleerd wat natuurlijk wel weer erg leuk is!

Voordat de wedstrijd begon, gingen de jongens met de spelers van 1e elftal het veld op voor de line-up. Hierna werden ze door Stefan naar de juiste plek op het veld gebracht om tijdens de wedstrijd ballenjongen te zijn. De leider mocht deze wedstrijd de inflateble te bedienen. Bij opkomst en bij een doelpunt van Alcides mocht deze aan! In de eerste helft werd er 1 keer gescoord door Alcides, maar helaas ook door de tegenstander.

In de rust van de wedstrijd mochten de spelers van E8 zelf in actie komen. De reservekeeper Danny Bos ging op doel staan er werden penalties genomen. Hierbij werden er veel mooie doelpunten gescoord!! Direct na het schieten van de penalties namen de jongens hun posities langs het veld weer in voor de tweede helft. In de tweede helft gingen er meer ballen over de omheining, waardoor de jongers druk waren met het halen van de ballen. Helaas werd er niet meer gescoord, waardoor de eindstand van de wedstrijd 1-1 was.

Na de wedstrijd kregen we ranja en chips en werden alle belevenissen van de middag gedeeld. Alle kinderen waren erg enthousiast aan het vertellen, dus het was een geweldige middag. Al met al een middag om niet te vergeten!!

In het fotoalbum staan foto's van deze middag!