VV Steenwijk E3 - Alcides E6


Wedstrijd VV Steenwijk E3 – Alcides E6



 



 



Het was een zeer zonnige zaterdagmorgen en met volle moed en de wil om te winnen stonden we om 09.00 uur op het veld in Steenwijk. Na het debacle van de afgelopen keer wilden we hoe dan ook de puntjes deze keer mee naar huis nemen.



Direct na de aftrap ging de bal in de richting van het doel van Steenwijk en trapte Thomas direct raak 0-1. Het was duidelijk, onze jongens gingen ervoor!



Na een mooie aanval van Milan vanuit de verdediging komende, kreeg Thomas wederom de bal voor de voeten en scoorde 0-2.



Steenwijk kwam er niet echt in. Het sterke spel van onze jongens zette maar door. Door een ongelukkige hands van Steenwijk kregen wij een strafschop die benut werd door Milan 0-3.



De jongens hielden constante druk op het doel van Steenwijk en zaten dan ook voornamelijk op die helft van het veld. Een mooi afstandsschot van Milan zorgde al snel voor 0-4.



Steenwijk kreeg zo af en toe een kansje maar onze verdediging (helaas zonder Thijmen) stond goed. Na een snelle uitbraak van Alcides was het Thomas die met een mooi schot er 0-5 van maakte. Vlak daarna en net voor de rust maakte Milan nog de 0-6.



Na de rust, met een wissel,Daan op het doel en Matthijs in het veld ging Steenwijk goed van start. Een mooie redding van Daan wist ons op de nul te houden maar vlak daarna was het toch raak 1-6 na een uitval van Steenwijk na een corner van Alcides.



Onze jongens pakten al snel de draad weer op. Vanuit een mooie voorzet van Matthijs vanaf de zijkant maakt Niek de 1-7. Echter Steenwijk deed  heel goed zijn best. De bal komt bij de spits van Steenwijk terecht die met een mooi schot er 2-7 van maakt. Snel nemen we het weer over en door een voorzet van Matthijs kan Yannick de 2-8 maken. Direct vanaf de aftrap komen we weer in bezit van de bal. Via Rowan, Thomas komt de bal bij Matthijs die er 2-9 van kan maken. En we zijn er nog niet. Niet veel later komt Niek mooi mee vanuit achter en maakt de 2-10.



Rowan probeert het niet veel later maar de bal komt tegen de paal, Matthijs vangt hem op en schiet alsnog in 2-11. Milan pakt vanuit de aftrap de bal weer op en komt bij het doel van Steenwijk en maakt het mooi af op 2-12. De eindstand.



Een zeer goed resultaat! We hebben gekregen waar we voor kwamen, de drie punten mee in de pocket naar Meppel!