Wederom 3 punten in the pocket voor Alcides F5!

Op deze mooie 1e (zater)dag van November, waarbij de zon lekker schijnt, moeten de jongens en meiden om 9.00 thuis spelen tegen het team van Havelte. De afgelopen wedstrijden zijn allemaal gewonnen, dus we zijn eigenlijk opnieuw gebrand op de winst! Met behoorlijk wat toeschouwers aan de lijn wordt de wedstrijd klokslag 9.00 afgetrapt..... we zijn begonnen!! Na nog geen 40 seconden te hebben gespeeld scoort Semir het 1e doelpunt voor Alcides....wat een lekker begin van de wedstrijd!!

Al gauw blijkt dat Alcides veel overwicht heeft; Dwayne, die de 1e helft keeper is, heeft amper wat te doen.......Alcides is met regelmaat erg gevaarlijk voorin en laat mooi samenspel zien waarbij Havelte er niet aan te pas komt. Want ook verdedigend laat het team van F5 zien dat er elke week vooruitgang wordt geboekt. De pauze wordt ingegaan met een voorsprong van 7-0 voor Alcides. Tijd voor ranja en een korte bespreking van de coach met nog wat tips voor de 2e helft.

De 2e helft gaat Alcides opnieuw fel van start, maar Havelte weet nu toch een aantal keer door de verdediging van Alcides heen te breken, maar gelukkig let Danae, die deze 2e helft keepster is, goed op en weet ze de bal goed te stoppen. Alcides is duidelijk een maatje te groot voor Havelte, want Alcides maakt opnieuw in korte tijd 3 doelpunten waaronder een eigen doelpunt voor Havelte...

De 10-0 winst voor Alcides is dik verdiend!! Tevreden gaan we naar huis! De doelpuntenmakers deze wedstrijd: Semir(4x), Jesse(3x), Tein(1x), Dwayne(1x)+eigen doelpunt Havelte. Maar zonder het goede aangeven van hun teammaatjes konden veel van bovenstaande doelpunten niet gemaakt worden!! Complimenten voor het hele team! Elke week gaan ze beter spelen!