Wedstrijdverslag Alcides JO13-1 - Rohda Raalte JO13-1

Zaterdag 9 dec speelden wij onze thuiswedstrijd tegen Rohda Raalte. We wisten dat we goed moeten spelen want de uitwedstrijd ging in Raalte verloren met 3-2.

We waren op het veld en Alcides en moetsten nog shirts wisselen want iedere ploeg had een geel shirt aan dus Alcides moest in het blauw voetballen. En toen kon de wedstrijd beginnen, we waren in de eerste helft even sterk.  Allebei de ploegen hadden even veel kansen. We gingen 0-0 de rust in.

In de rust heeft onze trainer tips en aanwijzingen gegeven wat beter kon en wat goed ging. De scheidsrechter haalde ons op voor de tweede helft te beginnen. Toen we op het veld kwamen begonnen we beter te voetballen. En we kregen meer kansen dan de tegenstander. En we werkten met zijn allen er hard voor om een doelpunt te scoren. Na een kwartier spelen kwamen we op voorsprong 1-0 voor Alcides.

En kort daarna volgde het tweede doelpunt, was het 2-0 voor Alcides. En er waren nog wat kansen voor beide ploegen, maar we konden de nul behouden. Dit was onze laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. En volgende week een bekerwedstrijd tegen Peize.