Wedstrijdverslag Alcides JO13-1 – Tubantia JO13-1

Meppel, 8 oktober 2016,

De wedstrijd Alcides JO13-1 – Tubantia JO13-1 stond op het programma. Op papier leek dit een spannende partij te worden omdat Tubantia in 5 wedstrijden slechts 6 doelpunten tegen had gekregen en veel wedstrijden gelijk had gespeeld. De warming-up verliep goed, en na de laatste woordjes in de kleedkamer kon de echte strijd beginnen. De trainers waarschuwden ons voor de counter, we moesten voldoende mensen achter de bal houden bij standaard situaties. Het was een redelijk slordige 1e helft van beide teams, maar toch kwam Alcides na 2 kansen binnen 2 minuten op 2-0, beide keren door Hidde. En toen volgde de 3-0 vlak voor rust door Alex na goed voorbereidend werk door Sebas en Milan. Na de rust begon Alcides te voetballen, door het verbeterde spel kwamen er meer kansen, daardoor liep de stand snel op, de 4-0 door een mooie dribbel van Sebas.  In de laatste 20 minuten van de wedstrijd werd er nog 4 keer gescoord door Alcides (3 keer Walid en 1 keer Sebas). Voor de 2de wedstrijd op rij hebben we geen tegendoelpunt gekregen. Alcides staat nu op de 2e plaats in de derde divisie. De komende weken worden belangrijk, omdat we dan iedere week tegen een ploeg uit de top 4 spelen. Kom allemaal kijken!

Verslag: Mats van Marle