Wedstrijdverslag FC Winterswijk JO13-1 - Alcides JO13-1

Het was weer lekker vroeg eruit voor de mannen van D1. Om 08:00 vertrokken we richting Winterswijk. We kwamen aan en iedereen was stijfjes, na een rit van ongeveer 1 uur en 45 minuten gingen we de kleedkamer binnen.

Nadat de opstelling gemaakt was gingen we naar het veld voor de warming-up. Het positiespel ging voetballend aardig maar de omschakeling was zwak. Toen we terug kwamen in de kleedkamer waren onze trainers ( Vincent en Sven ) niet erg tevreden over de manier waarop we de warming-up deden.

De wedstrijd ging beginnen, we speelden redelijk en kwamen 5 minuten voor rust op een 0-1 voorsprong na goed doorzetten van Dani kwam de bal terecht bij Thijmen, die gaf de bal goed voor op Hidde en die kon met een goeie loopactie de bal binnentikken. In de rust waren Vincent en Sven niet heel tevreden over het voetballende gedeelte, ballen over 2 a 3 meter die mis gingen. We liepen terug naar het veld voor de 2e helft.

In de 2e helft ging het voetballen makkelijker, we kwamen redelijk snel op 0-2 voorsprong, de 0-3 en 0-4 volgde. Toen was het douchen en weer een lange rit richting Meppel.

Verslaggever: Nordin Benning.