Wedstrijdverslag Longa '30 JO13-1 - Alcides JO13-1

Om 9:00 uur vertrok Alcides naar Longa. Naar ander half uur in de auto waren we in Lichtenvoorde . Daar begonnen we met de warming up. De warming up begon goed. Maar de eerste helft minder. We kwamen niet aan voetballen toe. Maar toch wisten we vier keer te scoren. Maar dat hadden er meer moeten zijn. ontevreden gingen we de kleedkamer in. We stonden wel voor maar het kon veel beter. In de kleedkamer zeiden we dat het veel beter kon. En dat we eens moesten gaan voetballen. Toen we aan de tweede helft begonnen ging het gelijk beter. We kregen veel meer kansen. Er waren hele mooie aanvallen. Maar Longa gaf de hoop niet op en ging ook in de aanval. In de zestien werd een overtreding gemaakt. Longa kreeg een penalty. Rick zat er goed bij maar de bal ging net onder hem door. Inmiddels stond het 1-6. We bleven goed aanvallen en scoorde er nog twee. Maar toen werd er nog een overtreding gemaakt in de zestien. Weer een penalty voor Longa. Dit keer zat Rick nog dichter bij maar het was net niet genoeg. 2-8. We waren ontevreden want we hadden de nul kunnen houden. Maar niks meer aan te doen. De eindstand is dan ook 2-8. Met drie punten gingen we weer terug naar Meppel.