Winst voor Alcides F5


Vanmorgen stond om iets voor 9 de wedstrijd in en tegen FC Wolvega op het programma. Ik hoef niet te zeggen dat het koud, maar dan ook vreselijk koud was.....zowel voor de jongens en meiden op het veld, als ook voor de toeschouwers...De thermometer wees de 0 graden aan.....maar de kou deed gelukkig niks af aan het enthousiasme van het team van Alcides, want ze hadden er weer zin in!! Het eerste gedeelte van de wedstrijd had Alcides, die het vandaag zonder Younes en Floren moesten doen, duidelijk meer balbezit...zowel Semir als Jesse hadden een paar kansen om te scoren, maar helaas werden deze kansen niet met een doelpunt beloond.....even later gelukkig wel waardoor Alcides op voorsprong kwam.....daarna werd Wolvega meer gevaarlijk voorin met uiteindelijk ook voor hen een doelpunt. 



Het was bij vlagen duidelijk te merken dat de spelers last van de kou hadden, het tempo zat er niet altijd in.......ook voorin kregen de spitsen meerdere kansen die ze niet altijd benutten. De verdediging van Alcides met daarin Thomas, Danae en Ruben deden goed hun best en er was te zien dat er op de verdediging getraind was, want Wolvega had soms moeite erlangs te komen. Toch moet gezegd worden dat het team van Wolvega, waar Alcides de vorige keer trouwens van gewonnen had, soms ook goed voetbalspel liet zien. Doelman Dwayne van Alcides deed goed zijn best, maar kon niet voorkomen dat Wolvega uiteindelijk 4 doelpunten scoorde..



Gelukkig hield Alcides tot het eind letterlijk en figuurlijk het hoofd koel waardoor de stand eindigde  op 4-7....na 3 verloren wedstrijden op rij eindelijk weer winst voor de jongens en meiden van Alcides F5!! Goed gedaan op deze koude zaterdagmorgen!!