​Alcides E1 naar de finale van de beker!!

Donderdagavond speelde Alcides E1 de bekerwedstrijd uit tegen Heerenveen E1 op sportpark Skoatterwâld. Het was voor de supporters zaak om op tijd te komen, want na een vliegende superstart van Alcides stond het binnen 2 minuten 0-2! Heerenveen werd vervolgens wakker en kwam goed terug en zelfs op voorsprong. Het was echter Alcides die de stand vlak voor rust weer gelijk trok, 3-3.
Heerenveen kwam na rust weer op voorsprong, maar ook deze aanval wist Alcides te pareren. In een zinderende slotfase verraste Alcides de tegenstander nog tweemaal met fantastische aanvallen. Tien minuten voor tijd was het 4-6, maar nog steeds was het niet gedaan…Heerenveen kwam kort voor tijd terug tot 5-6. Met veel strijd en doorzettingsvermogen was het de laatste minuten een kwestie van overleven, en dat lukte. Wat een welverdiende overwinning jongens van E1, klasse gedaan!
Op naar Steenwijk, waar we op zaterdag 6 juni de finale van de beker gaan spelen.