​Alcides E1 verliest de topper met topvoetbal!

Vandaag stond de topper op het programma…de nummer 1 tegen de nummer 2 uit de Hoofdklasse. We trappen om 10.30 uur af in Emmen en de eerste 10 minuten is Alcides duidelijk de betere partij. Maar dan herpakt Emmen zich goed en weet voor rust vier keer te scoren. Ruststand 4-0.
In de pauze geeft trainer Kevin aan dat we de tweede helft gewoon weer opnieuw beginnen…de tweede helft wil Alcides winnen. Over de gehele tweede helft is Alcides de betere partij en komt terug tot 4-2. De lat en een zeer goede keeper van Emmen voorkomen dat Alcides de stand gelijk trekt. E1 blijft doorvechten, maar kan niet voorkomen dat Emmen nog twee keer de bal in de netten weet te schieten. Eindstand (ietwat geflatteerd) van deze wedstrijd is 6-2.
Opnieuw mogen trainers en ouders trots zijn op deze jongens. Met de instelling en de vechtlust van vandaag winnen we volgende week gewoon van MSC. Het gelijkspel van de bekerwedstrijd willen we graag a.s. zaterdag rechtzetten. We trappen 11 oktober om 09.00 uur af, supporters voor een ware stadsderby  zijn van harte welkom!