​Alcides E1 wint in de beker

Na een week rust stond vandaag de bekerwedstrijd thuis tegen Heerenveense Boys op het programma. Een zeer goede tegenstander, al kwamen ze wat moeizaam uit de startblokken. Alcides weet binnen vijf minuten zelfs twee keer te scoren! Maar de wedstrijd is nog lang niet gespeeld, zo blijkt, de Friese goed voetballende ploeg komt terug in de wedstrijd. Voor de toeschouwers was het vandaag een prachtige pot om naar te kijken, een mooie gelijkopgaande wedstrijd met van tijd tot tijd subliem voetbal. Heerenveense Boys scoort voor rust nog twee keer en ook Alcides jaagt de bal nog een keer in de netten,  waarmee we met 3-2 de rust ingaan.
Na rust is het wederom een genot om te kijken, de Friesen maken in eerste instantie gelijk, maar het is Alcides die over de gehele wedstrijd de betere ploeg is en het vaakst weet te scoren. Met een mooie eindstand van 6-4 gaan onze jongens door in de beker. Knap gedaan spelers en trainers, een topprestatie! Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijd. Volgende week spelen we om 09.00 uur thuis tegen De Weide E1.