​Alcides E1 wint in Zwartsluis van DESZ E1

Na de bekerwedstrijd van vorige week (die overigens werd gewonnen met 4-2 van SVN E1) wilde Alcides E1 vandaag weer eens een goede wedstrijd laten zien. De ontvangst in Zwartsluis is top, bij het hek wordt ieder team welkom geheten en begeleid naar de kleedkamer.
Alcides speelt een prima wedstrijd, er worden veel kansen gecreëerd (kansenverhouding wedstrijd: 15 voor Alcides tegen 5 voor DESZ). Met name de eerste helft laten de jongens weer eens zien wat voetbal is. Goede druk op de bal, prima samenspel en fanatisme leidt tot een ruststand van 0-3. Ook in het begin van de eerste helft zet Alcides dit goede voetbal voort. Het geluk is deze wedstrijd niet geheel aan onze zijde. Een fantastische keeper van DESZ en 3 keer de lat weerhouden ons ervan om de score uit te bouwen. Beide teams vinden het doel nog eenmaal in de tweede helft, wat resulteert in een prima eindstand van 1-4.