1-0 Nederlaag tegen Beloften FC Emmen

Taco Reijnen met een tackle op Aladji Barrie

Alcides heeft dinsdagavond in het stadion van FC Emmen met 1-0 verloren van de beloften van de Eerste Divisionist.

FC Emmen had de eerste helft het betere van het spel en nam in de 23e minuut de leiding door een doelpunt van Soufiane Laghmouchi.
In de tweede helft nam Alcides meer initiatief en waren er meerdere kansen op de 1-1, maar ook op de 2-0. Het bleef uiteindelijk 1-0.
Volgens Alcides trainer Eduard Lindeboom was er met name de eerste helft teveel ontzag voor de tegenstander.
Bij Alcides ging Benedict Sparenberg met een geblesseerde hand van het veld. Even was er vrees dat er iets gebroken was, maar het bleek om een flinke kneusing te gaan en de verdediger is bij de start van de tweede competitiehelft aanstaande zaterdag tegen SWZ Boso Sneek gewoon inzetbaar.