19-9: Alcides E6 – Giethoorn E1

Met een flitsende start scoort Mattias in de tweede minuut het openingsgoal. Dat begint goed..  Maar Giethoorn komt ook tot een aanval, gelukkig hebben we Ismael op goal die het doel goed “schoon” houdt. Halverwege de eerste helft valt weer een goal aan onze kant, met 2 – 0  gaan we de rust in.

In de tweede helft komt Giethoorn sterk terug. Gelukkig hebben we Hilde en Jens als verdediger staan die veel ballen “wegwerken”. Er volgt een doelpunt van Giethoorn, 2-1.  Door wat knutselvoetbal aan onze kant volgt de 3-1, vanuit een mooie voorzet van Mattias scoort Jesper de 4-1, en al snel volgt de 5-1.  Na een goede voorzet richting doel van Seger en aanvallend werk van Thijs scoort Thijs de 6-1.  Ondanks een prachtige voorsprong blijft Anra  vechten voor de bal en van daaruit komt een mooie kans voor het slotdoelpunt van Mander. Eindstand 7-1! Goed gedaan Alcides!