29-8: Alcides E6 - Ruinerwold E3






Meppel, 29 augustus 2015



 



Na een nipte overwinning gingen de jongens en meiden van E6 op 29 augustus opnieuw de strijd aangaand in de bekercompetitie. De tegenstander was Ruinerwold E3.





Verschil in lengte tussen de teams was er duidelijk maar dat weerhield de toppers van E6 niet. Al snel volgde de eerste goal van Jens. Vanaf de middenstip was Alcides wederom te sterk voor de tegenstander. Seger ging snel op de goal af maar zijn harde stok kwam in het zijnet.



Daarna volgde er een aanval van Ruinerwold en kon Ismael laten zien wat hij kon echter was dat niet nodig want een van de spelers van Ruinerwold kwam alleen op hem af en na een voorzet was er geen speler die hem in kon tikken.



Als snel volgende de 2e goal die werd gemaakt door Mander. Daarna werd er van de middenstip weer afgetrapt en ging Ruinerwold op naar de goal, maar daar stond Ismael en die had een prachtige redding. Alcides opnieuw in de aanval en al snel komt er vanuit een mooie aanval van Jens de prachtige 3-0.



Met deze stand op het scorebord zijn we nog geen 10 minuten verder met de wedstrijd waar moet dat heen qua stand.



Maar Ruinerwold kwam toch nogmaals voor de goal van Alcides. Nadat Ismael de spelers professioneel op hun plek hadden gezet volgde er weer geen goal.



Als snel volgend er een aantal goals en was de stand voor de rust inmiddels 6-0



Na de rust ging Ruinerwold nog eenmaal op de goal af maar helaas wordt er geen treffer gemaakt. Na deze actie was er weinig kans meer hun en maakten de toppers van Alcides goal na goal.



De 7-0 werd gemaakt door Mander omdat de keeper van Ruinerwold te ver uit zijn goal kwam. Al snel volgende de 8-0 gemaakt door Mattias. De verslaggever kon niet bijhouden hoe de goals allemaal gescoord werden.



De 9-0 kwam voort uit een mooie voorzet van Seger en werd mooi ingetikt door Anra. De volgende goal werd ook door haar gemaakt met een mooi afstandsschot 10-0 al snel volgde de 11-0 na een mooi voetbal spel. Mattias ging richting de goal met Anra en Seger. Mattias speelde naar Anra en zij naar Seger die het mooi afmaakte.



Vanaf de middellijn volgde al snel de 12-0 gemaakt door Seger. Maar niet alleen met mooi voetbal kan er een goal volgen. Thijs en Anra gingen samen naar de goal. Anra zette de goal voor en Thijs scoorde de 13-0 en kort daarna de 14-0.



De goalregen werd afgesloten door Anra die de bal mooi kreeg voorgezet door Seger.



Eindstand van deze wedstrijd 15-0.



Op naar de volgende bekerwedstrijd die staat gepland op 5 september uit tegen Steenwijkerwold E2G.