2e ronde beker Alcides F1 - HOC F1

Het is weer zo ver de 2e ronde bekerwedstrijd tegen de 1e klasser HOC F1 uit Exloo. Om 10:05 uur begond de eerste helft, na wat ingespeeld te hebben maakten de tegenstanders na 5 min. hun eerste doelpunt.
Onze jongens hebben het al snel door dat zij toch wat sterker zijn, tevens is het voor onze jongens wel even wennen dat de tegenpartij in het geel met zwart tenue is.
Keer op keer probeerden de HOC jongens een doelpunt te maken, maar onze keeper Kjeld hield gelukkig alle ballen tegen.
Om 22 min. over 10 maakten zij weer een doelpunt 2-0. Gelukkig kreeg Mees de bal die hij gelijk door schoof naar Tarik maar jammer net ernaast.  Ook Julian probeerde een poging te maken, maar kwam  jammer genoeg verkeerd te vallen, waardoor Inze zijn plaats kon innemen.
De eerste helft eindigde met 2-0 voor de tegenstanders.

Na wat uitgerust en tips meegekregen te hebben begon de tweede helft om 5 over half 11, Dikkie kreeg na een voorzet de kans om te scoren, maar jammer genoeg ook deze zat er niet in, tegen de paal.
Ook Inze als keeper deed heel goed zijn best, maar kon de laatste bal helaas niet tegen houden. 3-0.
Binnen een minuut vielen ze weer in herhaling maar gelukkig maakte Mees daar snel een einde aan, niet lang meer probeerden ze weer te scoren maar tegen de paal.
Gelukkig kregen ook onze jongens de kans, Kjeld maakte een prachtige actie maar zat er net naast, maar al snel lukte hem om in de laatste minuten toch nog een doelpunt te maken.
Zo eindigde de wedstrijd. 3-1 voor HOC.