31 augustus 2013; F6 in de bekercompetitie

Zaterdag 31 augustus, we spelen vandaag tegen FC Meppel F5.

Wederom een heerlijke ochtend om te voetballen.  Na het omkleden staan de aanwezige F6-jes klaar. Aangezien bij FC Meppel maar 6 spelers zijn, spelen wij met wissels.

Er wordt enthousiast gestart door beide clubs. We hebben een mooi begin; goed overgespeeld. Helaas draait het snel om en krijgt FC Meppel de eerste kans om een doelpunt te maken. Dank zij onze geweldige keeper lukt dit niet.

FC Meppel speelt erg aanvallend en hun inzet wordt na 5 minuten al beloond met een eerste doelpunt. Na de uittrap krijgt wederom FC Meppel grote kansen. Toch wordt er goed verdedigt door ons. Er volgt een keihard schot, maar die gaat gelukkig net over via de lat.

Er komt een corner voor ons; deze wordt goed door ons benut en jawel, ons eerste doelpunt is binnen. De rest van de eerste helft is grotendeels FC Meppel aan de bal; we verdedigen echter toch goed. Wij krijgen nog een paar kansen, maar FC Meppel is toch aan de overhand met schoten op het doel. We gaan de pauze in met een 1-1 tussenstand.

Na de pauze speelt de vermoeidheid ons toch parten. FC Meppel staat elke keer daar waar wij niet zijn… Gevolg; een groot aantal pogingen doelpunten te scoren. Vrij snel volgt dan ook hun tweede doelpunt. Niets aan te doen voor onze keeper; hij heeft menig schot tegengehouden!

Dan, blessure. Even een klein rustmomentje. FC Meppel trapt uit en jawel, derde doelpunt is gauw gemaakt. De rest van de tweede helft is weer grotendeels FC Meppel aan de bal. We doen ontzettend ons best, zakken af en toe weer een beetje in, maar krijgen tussendoor ook oplevingen. Echter, de score voor FC Meppel loopt al snel op naar 7 doelpunten.

Toch blijven we vechten. We krijgen nog een paar kansen. En uiteindelijk wordt de wedstrijd afgefloten met een 3-7 eindstand.