4de editie de Jong & Laan Meidenvoetbaltoernooi#Meppel


4e editie de Jong & Laan Meidenvoetbaltoernooi#Meppel


Het zit er weer op voor dit jaar! Gezien de vele positieve reacties mogen we spreken van een geslaagde 4deeditie van het de Jong & Laan Meidenvoetbaltoernooi#Meppel. Nieuw dit jaar was dat wij,  bijna alle velden van Sportpark Ezinge hebben moeten gebruiken.  Het weer is altijd een factor, maar ook nu waren de weergoden ons goed gezind en zorgden zij voor uitstekend voetbalweer! 
Vanaf ’s ochtends 9:00 uur tot eind van de middag is er gevoetbald op alle velden , waarbij totaal 113 wedstrijden gespeeld zijn. 
Er is in 4 verschillende leeftijdscategorieën/toernooivormen gestreden om de eerste prijs! Nieuw deze editie was dat ook MO17 teams zich konden inschrijven voor deelname.
Wel is de organisatie in de aanloop naar de 22stejuni tegen een aantal uitdagingen aangelopen. Door diverse afmeldingen waren zij genoodzaakt om de leeftijdscategorie MO11 samen te voegen met MO13 8vs8 om zodoende deze leeftijdscategorie toch een leuk programma te kunnen aanbieden 
Zonder onze sponsors was deze dag nooit zo’n succes geworden, zodoende willen wij naast de Jong & Laan en Jumbo ook graag vermelden dat wij zonder de Supportersverengingen FC Meppel  & Alcides en sponsors Veloto en Vriend deze dag niet hadden kunnen organiseren.
Vergeten wij bijna het belangrijkste, namelijk zonder vrijwilligers(sters), zoals de scheidsrechters, maar ook leiders/sters & trainers/ters was deze dag geheel niet mogelijk geweest.
De winnaars van deze editie zijn:
MO11/MO13 8vs8: 1ste Stiens MO13, 2deSteins MO11, 3deZVV’56
MO13 11vs11: 1steDe Treffer’16, 2deSJO Dalfsen, 3deGVAV Rapiditas, 4deRegioTeamDeventer
MO15 11vs11: 1stevv Berkum, 2deSJO Dalfsen, 3deAlciPel, 4deBedum
MO17 11vs11: 1steAlciPel, 2devv Maarsen, 3deRegioTeamDeventer, 4deNEC Delfzijl
 
Namens de toernooicommissie willen wij iedereen die heeft bijgedragen aan deze 4deeditie de Jong & Laan Meidenvoetbaltoernooi#Meppel ONTZETTEND BEDANKEN! Hopelijk mogen wij weer op jullie inzet voor komende editie rekenen!