Ahmed Hussein vertrekt bij Alcides


Het 2e viert feest na het kampioenschap in de reserve hoofdklasse, in het midden Ahmed Hussein 

Ahmed Hussein heeft te kennen gegeven te gaan stoppen bij Alcides.
De sympathieke Nijeveender heeft in de jeugd bij Alcides gespeeld, trainde jeugdteams en brak via A1 door in het 1e. Met A1 won hij het Euro-SportRing toenooi (de huidige Drenthe Cup) en met Alcides 2 werd hij kampioen waarna het 2e naar de reserve hoofdklasse promoveerde. Tevens trainde hij in die periode de F5 van Alcides.
Met Alcides 2 werd hij ook in de reserve hoofdklasse kampioen. In een bloedstollend duel won Alcides destijds de beslissingswedtrijd tegen Be Quick 1887 2, waardoor hij met het 2e om de nationale amateur reserve titel mocht strijden. 
De hele echte doorbraak in het 1e wilde echter maar niet komen, waarna Ahmed vorig seizoen naar vv Steenwijk vertrok. Dit seizoen kwam hij terug naar Alcides, speelde regelmatig in het 1e, maar een basisplek veroveren lukte ook dit seizoen niet.
Wel was hij wederom weer zeer belangrijk voor Alcides 2. In de na-competitie maakte hij samen met Paul Van der Tuuk het verschil en wist zo Alcides 2 voor de reserve hoofdklasse te behouden. 

Ahmed gaat volgend seizoen naar MSC.

Ahmed heel veel succes verder, we zien je vast nog wel weer terug bij Alcides en wensen je bij de buren veel succes, behalve natuurlijk tijdens de #stadsderby :-))