Alcidec E6 Oldemarkt E2

Meppel, zaterdag 25 april, Alcides E6 – Oldemarkt  E2 .

Het is een regenachtige ochtend en de spelers treden aan. We zijn wat gespannen want we willen een revanche na de nederlaag uit in Oldemarkt. Na de aftrap gaat Alcides in de aanval en dat levert in de eerste minuten enkele corners op. Helaas weten we daar geen punten uit te halen.

Vervolgens laat Oldemarkt aanvallend spel zien en krijgen ook zij enkele kansen en komen wij goed weg. Onze verdedigers en de kiep hebben het er maar druk mee. Maar dan vlak voor de 20e minuut gaat Alcides weer in de aanval, we krijgen een vrij trap na een overtreding van Oldemarkt. Uit deze vrije trap krijgt Tijmen de bal goed voor en weet te scoren, 1-0.

Na de rust gaan de aanvallen van beide partijen over en weer en zijn de kansen gelijk. Dan krijgt Oldemarkt een wissel en komt nummer 5 in het spel een gevaarlijke blijkt. In de 40e minuut weet Oldemarkt te scoren, 1-1. Daarna wordt er hard gewerkt en krijgen we mooie kansen maar weten die niet te benutten. Dan breekt Oldemarkt weer door in de 48e minuut en scoort 1-2. Het was een spannende pot met mooie kansen.