Alcides 2 in extra tijd met legen handen




Donderdagavond speelden Alcides 2 en Achilles 1894 2 al tegen elkaar. Zoals bij veel 2e teams is er soms wat hinder en dan is spelen voor het weekend uit een uitkomst. Alcides had weer een mooie combi van 1e, 2e, 3e en A-junioren op het veld en de samenwerking en wil om te winnen was groots aanwezig. De 1-0 voorsprong weet men niet over de streep te trekken en in de extra tijd weet Achilles 2 de winnende te maken, een overwinning die laat tot stand komt, erg zuur voelt, maar zeker wel terecht was.

 

Het was de laatste maanden puzzelen met een smalle groep en van alle geblesseerde spelers kan je wel 2 prima elftallen maken.

Tegen Achilles 2 knokt men samen op positieve wijze voor een resultaat, zeer fraai om te zien! Is ook iets wat het geheel nog veel zal gaan opleveren. Het niet samen trainen en daardoor het elkaar niet aanvoelen zag men terug in het veld. Er stond een ploeg die er vol voor ging maar voetballend kon men niet echt een vuist maken en dat is niet één speler aan te rekenen.

Tegen Achilles 2 geeft men niet veel weg, maar aanvallend lukt het niet om zelf ook aanspraak te maken op een punt of misschien meer.

 

Ondanks de nederlaag is de samenwerking en ook de strijd die men samen laat zien erg positief en dat zal spoedig iets gaan opleveren.

Donderdagavond met een beetje geluk had men al een goed resultaat neer kunnen zetten.

 

We werken door, kijken naar morgen en nog voor de winterstop zal er een goed resultaat te melden zijn.

Wat een samenwerking, inzet en beleving!

 

Het missen van 6 spelers bij het 1e, een stuk of 4 bij het 2e, het 3e dat bijna een elftal mist...... Niet verbergen en schuilen, wat men samen dan doet is keurig en zal spoedig resultaat opleveren. Men kan ook best trots zijn op de club en de algehele samenwerking! Omgaan met zo'n extreme situatie wenst niemand, de wil er samen wat van te maken vanaf het 1e tot en met de B's is groot!

 

Ondanks afwezigen en mindere resultaten mag men dit seizoen dan zien als "overleven", overbruggen, samenwerken en opbouwen. Daarin slaagt men tot op heden vrij goed.