Alcides C2 is koelbloedig

Dwingeloo C1 - Alcides C2
Op het sportpark van Dwingeloo moest C2 het opnemen tegen de plaatselijke favoriet. Zij hadden de eerste twee wedstrijden ruim gewonnen en op voorhand zou een puntje geen slecht resultaat zijn.
In het begin was het druk op het middenveld, daar ontwikkelde zich de wedstrijd. Na een poosje was het Denny die met een mooi schot voor de 0-1 zorgde. Alcides speelde behoorlijk goed en waar druk gezet kon worden deden ze dat prima.  Na een minuut of 20 een snelle uitbraak en het was Julian die met een prachtige stift de 0-2 scoorde. Dit was ook de ruststand.
In de tweede helft begon Dwingeloo meer aan te zetten en het werd het toch 1-2. Niet veel later nog een flinke kans en het had zomaar gelijk kunnen staan. Zij kwamen scherper uit de kleedkamer dan C2. Maar gelukkig was de deze keer in vorm zijnde Julian die gelukkig voor 1-3 zorgde. Daarna ging het over en weer en uiteindelijk was het de op dreef zijnde Niek die langs drie Dwingeloo spelers slalomde en beheerst de 1-4 binnen schoot. Al met al twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn maar waar Alcides de kansen bijna 100 % af kon maken.