Alcides E2 - FC Meppel E2, 16-04-2016

De wedstrijd begon met mooie aanvallen van Alcides, maar helaas steeds niet raak. FC Meppel was een sterke tegenstander. Een paar keer kwamen ze gevaarlijk dicht bij het doel van Julian. Ook stond er een stevige wind die ervoor zorgde dat af en toe een bal wat vreemd afzwaaide. Hoewel Younes, Salmane, Boaz en Cas veel kansen hadden om te scoren, lukte het jammer genoeg in de eerste helft niet om de bal in de netten van FC Meppel te krijgen. Vlak voor rust nog een laatste poging van Alcides, weer mis.

De tweede helft kwam het spel ook wat lastig op gang. Het lukt Boaz om door te breken, maar de keeper van FC Meppel  maakte een mooie redding. De verdedigers Quinn en Thomas moesten flink aan de bak om de bal voor Alcides steeds terug te halen.  Ook op het middenveld werd door Olaf en Tim hard gewerkt. Alcides gaat weer wat meer op de helft van FC Meppel spelen. Dat is een goed teken. Via wat heen en weer pingelen lukt het Cas eindelijk te scoren!  Daarna komt er wat meer snelheid in het spel. Het blijft uiteindelijk 1-0. Drie punten erbij voor Alcides E2. Goed gedaan mannen!!