Alcides e3 verliest van koploper

Zaterdagochtend om 10 uur mochten onze jongens van E3 aantreden tegen Emmen E2. Vanuit de heenwedstrijd wisten wij dat Emmen zeer goed was en zeer vaardige spelers had.
Goed geïnstrueerd stonden de E3 boys klaar voor de wedstrijd en bleken ze 10 tot 15 minuten goed mee te doen met het spel van Emmen. Geconcentreerd werd er verdedigd, maar ook voetballend kwam de E3 er een aantal keer goed en dreigend uit. Helaas resulteerde dit niet in een doelpunt. Na 15 minuten viel deze wel voor Emmen en volgde er in de 1ste helft nog 2. 0-3 was de achterstand met rust. Maar ondanks dat de ruststand anders doet vermoeden zijn wij niet weggespeeld en konden wij aardig meegaan in het voetbal van Emmen.

In de tweede helft was er sprake van hetzelfde spelbeeld. Alcides doet prima mee, voetbal verzorgd en krijgt ook kansen. Zelfs 2 grote, maar hun wisselkeeper (?) stopte deze kansen zeer kundig. Onze keeper Julian had ook een paar prima reddingen, maar kon uiteindelijk niet verhinderen dat Emmen nog meerdere keren scoorde. Al met al was het een verdiende overwinning  voor hen, en bleek dat deze jongens net iets vaardiger waren dan onze jongens.  Wij hebben wederom aan het publiek laten zien dat ook wij goed en verzorgd kunnen voetballen en dat wij altijd proberen via een opbouw tot voetballen te komen. Elke wedstrijd en training worden onze jongens hier beter in en dat is zeer mooi om te zien.