Alcides E4 wint ook tweede bekerwedstrijd tegen SVN'69

Zaterdag 29 augustus. Een mooie zonnige ochtend voor onze tweede bekerwedstrijd tegen SVN'69.

Na een peptalk van de trainer en een goede warming up begonnen we vol goede moed aan deze wedstrijd. Helaas konden Thomas en Rowan niet van de partij zijn maar in de persoon van Matias Pap dachten we een goede vervanger te hebben.

Vanaf de aftrap gingen we direct goed in de aanval. Met een mooie opzet vanuit achter werd het in de 3e minuut al 1-0 door een mooi schot van Milan. SVN kwam direct terug met een mooie opzet maar deze werd mooi gered door keeper Matthijs. Wij namen de leiding direct weer over en na een mooie voorzet van Daan die Milan inschoot werd het al snel 2-0.  SVN probeerde via de midden aan te vallen maar werden direct gestopt door Milan en Thijmen die de bal weer naar voren brachten en via de zijkant Niek in kon schieten 3-0.  Na een tegenaanval van SVN werd het direct 3-1.  Alcides pakte direct de draad weer op en Niek maakt al snel de 4-1. Het antwoord van SVN kwam al in de 18e minuut met 4-2.  Vervolgens namen de mannen van Alcides het heft weer in eigen handen en maakten met doelpunten van Milan de stand al snel tot een 7-2.. Daarmee gingen we de rust in.

Al snel in de tweede helft maakte SVN een doelpunt waardoor de stand op 7-3 kwam. Echter Alcides bleef maar doorgaan de mannen waren op stoom. Door doelpunten van Daan en Kay kwamen we al snel op 11-3. SVN kwam er zo af en toe nog mooi uit en scoorden dan ook nog een puntje 11-4 en 11-5 echter onze invaller Matias maakte vlak voor het einde nog de 12-5.

Tot slot was het Tijmen die er nog 13-5 van maakte. Een mooie uitslag , goed voor weer 3 punten.