Alcides E5 - MSC E8

In de tweede minuut is er gelijk een aanval van MSC op Alcides. Door een mooie duik naar de bal van Mika, heeft dat gelukkig geen doelpunt tot gevolg.
En mooie opzet van Younes naar Boaz en weer terug naar Younes, met een schot net naast het doel van de tegenstander. Helaas verplaatst het spel zich snel weer naar het doel van Alcides en weet de tegenstander uit een corner raak te schieten, 0-1.
Cas neemt de bal mee naar voren en speelt over naar Younes en Younes speelt naar Tim, helaas gaat de bal over de achterlijn.  Quinn weet de bal over te nemen en kan overspelen naar Thomas, die goed met hem meegelopen is. Er volgt een mooie uitbraak van Younes, naar Quinn en terug naar Younes, helaas komt de bal net iets te ver voor hem en hij kan hem niet meer halen.
Pien geeft een mooi schot op doel, maar deze gaat net naast. MSC weet de bal over te nemen en gaat met snelheid af op het doel van de thuisspelende ploeg. Mika komt uit, maar kan in zijn eentje de trefzekere spits niet stoppen.  0-2 is het gevolg.
Net voor rust neemt Cas de bal goed over en schiet op Pien. Zij maakt de aanval af door te scoren. Met 1-2 gaan we de rust in.
In de tweede helft wordt er hard gewerkt. Uit een mooie voorzet maakt Cas een mooie actie en geeft een schot op doel. De keeper staat goed en houdt de bal tegen. Tim doet een tweede poging met een schot van afstand, ook bij dit schot staat de keeper van MSC op de goede plek en eindigt de bal in haar handen.
Quinn rent zich de longen uit het lijf aan de rechterkant en heeft een paar mooie acties achter elkaar. Hij zorgt voor een uitbraak en speelt op Cas, die de bal in de voeten van Younes legt. Dit deel van de tweede helft kenmerkt zich door de vele wisselingen van balbezit  tussen de twee ploegen. Tim schiet vanaf links net achter het doel. Thomas en Olaf weten een derde doelpunt van de tegenstander te voorkomen. Ook Mika komt op de goede momenten uit doel, waardoor de tegenstander niet kan scoren. Na verloop van tijd wordt het harde werken beloond en scoort Cas  2-2.  Dit is gelijk de eindstand van deze wedstrijd.

Foto's van deze wedstrijd staan in het foroalbum: Alcides E5 - MSC E8.