Alcides E6 - Ruinerwold E2

Alcides E6-Ruinerwold E2

Om 8.30 verzamelden we ons in de kantine van Alcides.

Nadat we als ouders een beker koffie hadden genuttigd gingen de boys zich omkleden en begonnen ze aan een korte warming up.

De aftrap begon dan ook klokslag 09.00uur.

Vanaf de aftrap had Ruinerwold de betere kansen en na enkele minuten te hebben gevoetbald was het dan ook snel 0-1 achter.

Alcides kreeg deze helft totaal geen vat op de wedstrijd en moest zo ook de 2 en 3 tegen 0 incasseren.

Na een lekkere ranja begon de tweede helft al een stuk fanatieker,wel moest nog de 4 tegentreffer worden geïncasseerd,maar daarna kwam de stoomtrein van Alcides E6 op gang.

Een mooi afstandsschot( komt dat schot) van Milan bracht de stand op 1-4 Hierna was Ruinerwold nog 1 keer doeltreffend.

Met een mooi samenspel van Alcides bracht Matthijs de stand op 2-5.

Na dit mooie doelpunt werd het spel van Alcides ook gelijk een stuk beter,en in de 45 minuut scoorde Matthijs doormiddel van een fraaie boogbal,en bracht de stand op 3-5.

Jammer dat Alcides te laat in het spel kwam en daardoor de uitslag van 3-5 op het scorebord bleef staan.

De penalty serie werd ook niet winnend afgesloten en zo werd Ruinerwold de winnaar van de dag.

Bij het handjesschudden viel de rapporteur nog op dat een speler van Ruinerwold de scheidsrechter oprecht bedankte voor zijn aandeel in de wedstrijd.