Alcides E6 - Trinitas E1

Het is de dag van Alcides E6 tegen Trinitas E1. Een waterig zonnetje staat aan de hemel en de meeuwen grijpen hun kans op het voetbalveld. Als de jongens zijn omgekleed en de meeuwen verjaagd kan de wedstrijd beginnen. Zonder onze toppers Yannick en Kay, maar met Boaz, begint de E6 sterk aan de wedstrijd. Na een mooie pass van Thomas, tikt Rowan in de eerste minuut de bal in het doel van Trinitas, 1-0. Dan heeft Trinitas veelvuldig balbezit en dat leidt helaas tot de 1-1 en middels een rommelgoal tot de 1-2. Maar de mannen van de E6 laten zich niet kennen. Ze weten goed gebruik te maken van gaten in de verdediging en Boaz weet de 2-2 binnen te schieten. Als een Trinitasspeler de bal met zijn hand wegslaat, weet Milan met een weergaloze vrije trap de score naar 3-2 te brengen. Vlak voor rust, is het Boaz die met een mooie actie bijna voor de 4-2 zorgt, net niet!

Met een goed gevoel gaan we de rust in. Barry geeft nog even een donderspeech en de mannen staan weer op scherp voor de 2e helft. Ondanks de luide aanmoedigingen van de jonge supporters Max en Esmée, gebeurt er weinig aan het begin van de tweede helft. Tot frustratie van de Alcidesaanhang is het dan de tegenpartij die scoort, 3-3. De regenboog die inmiddels boven het veld verschijnt, symboliseert het spel van de E6. Zon en regen, ups en downs. Het is wachten op mooie acties van één van de toppers. Het lukt bijna met een mooi schot van Niek, maar een goed redding van de keeper voorkomt een treffer. Als Milan dan de 4-3 binnenschiet, lijkt de strijd gestreden. Een overwinning gloort aan de horizon. Maar tot verbijstering van de Alcidesaanhang en de spelers weet Trinitas in de laatste 4 minuten nog 2x te scoren en is de nederlaag een feit. 4-5.