Alcides F1 tegen De Weide F1

Zaterdag 19-10-2013 1e Ronde Beker.
De voorbereiding begon al vroeg omdat onze trainer opvakantie moest!! Samen met onze verdediger Timo, Gelukkig ging er verder niemand weg dus in de herfstvakantie konden wij gewoon door met voetballen. Zo dus ook de Beker wedstrijd tegen het altijd sterke De Weide.
Het is Zaterdag morgen 9:00 uur ik de leider/Trainer vandaag samen met Jan Willem moeten het vandaag zien te rooien zonder Gert-Jan gelukkig hebben de toeschouwers er vertrouwen in dat wij het kunnen. Jan Willem had al een opstelling gemaakt thuis en lied deze aan mij zien wat erg leuk was,want het was nagenoeg het zelfde als wat ik had, we wilden met de formatie 2-3-1 spelen omdat onze kracht vanuit achteren ligt. Dit ook met de jongens besproken die het moeten uitvoeren natuurlijk met de nadrukking op positie blijven belangrijk is.
Vandaag aan de fluit hebben wij Sven omdat illias niet kon fluiten, vanaf het eerste moment dat Sven affluit staan onze jongens er direkt boven op de bal waardoor De Weide een klein beetje overrompelt. Al snel valt daardoor ook de 1-0 door Inze een mooie snelle goal doet het goed voor het vertrouwen van onze jongens binnen 10 minuten valt ok de 2-0 al gauw in het netje. De mannen doen precies wat ze moeten doen uit hun eigen positie blijve voetballen en vooruit verdedigen. Na nog een aantal kansen gemist te hebben en een paar corners die net langs of over het doel gingen bleef het bij 2-0 in de rust.
In de rust onder het genot van een ranja alle veters weer vast gezet en verteld dat de jongens heel goed bezig zijn precies wat de bedoeling is je zag ze glunderen omdat ze weer eens voor staan na een paar ongelukkige nederlagen in de competitie.
Tweede helft beginnen we weer heel goed kleine positie veranderdingen om zo een beetje te eerlijk te kunnen wisselen. Door een goed begin en een grandioze aanval met Mees aan de basis daarvan komt daar de 3-0 uit mooi gespeeld en de ruimte gezocht. Valk na die goal wordt het spel iets minder goed en valt er heel ongelukkig door een eigen doelpunt de 3-1 Achter Julian Meiboom onze gast speler van vandaag. Tariq Schopt een paar minuten later de 4-1 in het netje en de 5-1 komt dan ook al snel  door dickie die had deze goal ook nodig voor zijn zelfvertrouwen door nog een aantal kansen te missen en een een aanval van De Weide komen we op een eindstand van 5-2 keurige overwinning en een ronde verder in de beker en dat zonder onze top trainer Gert-Jan Paulissen en verdediger Timo.!!