Alcides F1 wint van SVN F1

Zaterdag 10 mei 2014

Om 10:00 uur begint op veld 1B de veelbelovende wedstrijd tegen SVN F1 die eerder al een prima tegenstander bleek te zijn. SVN begint meteen met de aanval maar Alcides verdedigt prima. Timo heeft een paar goede verdedigingsacties.

Het spel lijkt gelijk op te gaan maar dan in een flits breekt SVN door en tekent de nummer 9 van SVN voor de 0-1. Snel breekt SVN weer door maar Ynze behoedt Alcides voor een 0-2 achterstand. Alcides begeeft zich inmiddels meer en meer op de helft van SVN maar echte kansen lijken er niet te komen. Als SVN zich weer richting de goal van Alcides begeeft, weet Timo de bal goed weg te werken maar snel daarna gaat een schot van SVN weer als een streep op de goal af en gelukkig wordt dit keer de lat geraakt.

Snel gaat Alcides weer in de aanval en na een misser van de keeper van SVN weet Dicky de gelijkmaker binnen te schieten. Heel snel lijken de kansen voor Alcides te keren als Yunus bijna scoort maar even later is het dan toch 2-1 dankzij een goal van Tarik en snel daarna tikt Ingmar de 3-1 fraai binnen. Met een mooie score kan Alcides de rust in.

In de tweede helft staat Yunus in de goal bij Alcides. Een kans van SVN gaat net naast waarna Ingmar snel een doorbraak heeft en de bal helaas in het zijnet schiet. Snel daarna schiet ook Tarik net naast. Een hele serie van corners van SVN resulteert gelukkig ook niet in een goal.

Na een voorzet van Ingmar scoort Ynze dan de 4-1. Na weer een schot op de lat van SVN, volgt snel een corner die door Timo genomen wordt en Dicky weet hem fraai binnen te tikken. Eindstand; 5-1. Een mooie verdiende overwinning voor de boys van Alcides F1. Goed gedaan, jongens!

Na de penalties ook overtuigend gewonnen te hebben kan Alcides F1 met een tevreden gevoel naar huis.