Alcides F3 – SCN F1


Het gonsde al weken door de stad. Zaterdag gaat het gebeuren, de topper tegen SCN.....en een topper werd het!
 
Maar voor het zover was moest er nog heel wat gebeuren. Geen hoekvlaggen, een lekke wedstrijd bal en een doel dat ontbrak. Kortom sabotage Piet had er alles aan gedaan om F3 een loer te draaien. Was ook deze wedstrijd verkocht voor een zak chips !? Maar helaas voor Piet werden zijn snode plannen doorzien en alles kwam op z’n pootjes terecht.
 
Direct na de aftrap kwam F3 uit de startblokken en werd er dmv combinatie voetbal SCN onder druk gezet. SCN kwam er nauwelijks uit, echter de eerste goal bleef nog even uit. Het illustere spitsen duo Rowan en Thomas konden het net maar niet vinden. Het was alsof ze nog pepernoten in de schoenen hadden zitten! Gelukkig was daar de hulp van good old Jesper, die helaas voor teveel zakken chips verkocht was aan F4, en hij zorgde voor een assist waaruit Daan kon scoren. Daan, jawel Daan...deze groeibriljant in wording wist niet eenmaal maar tweemaal het net te vinden. Datzelfde gold bijna voor Jacqueline, met wat meer geluk had ook zij doel getroffen. Kortom het dak eraf. Het in grote getale opgetrommelde publiek viel elkaar in de armen, dit was nooit eerder vertoond! Maar F3 ging vrolijk verder en bij rust stond het al
4-0 ....alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
 
Het was duidelijk, de “knijptraining” van Sjon begon zijn vruchten af te werpen en vol goede moed werd er gestart met de 2e helft. En het scoren ging maar door, terwijl Thomas zijn hattrick completeerde, Tijmen de verdediging op orde hield en ook Jesper begon te scoren liep
F3 uit naar 6 – 0. Zou de 10 gehaald gaan worden ? Nou dat was nog een lange weg en ook Matthijs moest nog even in actie komen. Gelukkig wist Milan de drukte in z’n hoofd een op een met de keeper op orde te krijgen en begon hij na de 2e gemiste kans ook te scoren. Hij was daarmee zo blij dat hij bijna de scheidsrechter in de armen viel, maar gelukkig hoefde daar geen gele kaarten aan te pas te komen.
 
Het werd uiteindelijk 9 – 0, nadat de scheidsrechter vriendelijk toch dringend gemaand was ermee te stoppen.  Wat een fantastische uitslag, de wedstrijd Ajax – Barcelona werd spontaan vergeten en de overwinning werd luidkeels gevierd. Op naar de laatste wedstrijd voor de winterstop en dan vlug naar de zaal. De beer is los!
 
De luisterpiet.