Alcides F6 kampioen!


En dus gehuldigd!

Alcides F6 is Zaterdag na een knappe winst op DESZ F5 met maar liefst 11-2 als eerste team bij Alcides kampioen geworden.
Ze zijn die ochtend in het clubhuis van Alcides gehuldigd.

Zaterdagmorgen was het dan zover. Om 9 uur begonnen we aan de wedstrijd tegen DESZ F5, de wedstrijd die ons als we zouden winnen het kampioensschap zou geven. Met goede voorbereiding in de trainingen deze week en de juiste opstelling kregen we toch al in een van de eerste minuten 0-1 achterstand aan de broek, wat voor het hele spelerveld wel even een schrik was en begonnen we keihard terug te knokken met in het achterhoofd het kampioensschap en daar ging het 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2 en zo ging het maar door tot de eindstand van 11-2 maar liefst. de scheids floot af en het feesten kon beginnen felicitaties van de ouders, opa's en oma's, trainers, leider en zelfs de voorzitter van Alcides deed via twitter de felicitaties en liet weten dat hij een trotse voorzitter was. In de kantine was voor ons een tafel versiert met balonnen en een grote beker waar we allemaal even met op de foto konden, want er waren heel veel fotograven!!!.

Voor ons staan nu nog twee wedstrijden op het programma uit tegen Giethoorn en thuis ontvangen we Steenwijkerwold nog, ervan uitgaan dat we deze twee ook nog winnen dan gaan we onverslagen het seizoen uit, dat staat natuurlijk wel goed op het "voetbal" C.V. van de jongens en de rest van het team.