Alcides had goede hoop

De eerste minuten werden ditmaal goed doorstaan, bij rust stond het zelfs 2-0, maar uiteindelijk ging Alcides toch weer onderuit. Het werd zondag 2-3 tegen de naaste concurrent Rigtersbleek.
Door het verlies kijkt de Meppeler hoofdklasser het degradatiespook inmiddels vol in de ogen. En het begin van deze zondagmiddag was nog wel zo goed. Op aangeven van Kevin van Dijk scoorde Rik-Jan de Groot al vlot de 1-0. Toen Yannick Kaluzi nog voor rust de 2-0 binnenwerkte, had Alcides alleen maar goede hoop, was het vol vertrouwen en leek de zege veilig.
In de tweede helft werd alles anders. Rigtersbleek scoorde tweemaal en op het moment dat iedereen de vrede tekende met een gelijkspel, trof het team uit Enschede nog een keer doel (2-3) en liet het Alcides desolaat achter.
[Bron:MeppelerCourant.nl] ........Foto's Pieter Reinink