Alcides in Noordwijk hard onderuit

Alcides lijdt de ene grote nederlaag na de andere en was ook in Noordwijk kansloos. SJC bleek met 4-0 een maatje te groot voor de geel-zwarten die wel een aardig eerste halfuur speelden. Een rode kaart voor Bart Takens bleek het kantelpunt, ook al stopte Xander Jager de toegekende penalty. SJC wist voor rust nog wel tweemaal te scoren en liep uiteindelijk na rust eenvoudig uit naar 4-0
Alcides speelde een prima eerste halfuur waarin het de eerste kans kreeg via Yannick Kaluzi. De spits was bij een scrimmage dicht bij de 0-1, maar miste. In de 38e minuut ging het duel op z'n kop na een rode kaart voor Bart Takens. Hij hield zijn tegenstander vast en zag de bal op de stip gaan. Xander Jager stopte de penalty waardoor Alcides dacht schadevrij de rust te kunnen halen. Dit lukte niet, want nog voor de pauze was het Wesley Haasnoot die tweemaal het net wist te vinden (waarbij de tweede ook uit een penalty voortkwam): 2-0.
Na rust probeerde Alcides de schade beperkt te houden en bleef het als ploeg wel bokje voor elkaar staan. Het deed dit redelijk, maar zag in de laatste 20 minuten Nigel Hardenberg en Chris Hoogervorst de score opvoeren naar 4-0 waardoor de nederlaag alsnog fors werd.
Bron: Meppelercourant.nl