Alcides J09-3 verliest met grote cijfers

Afgelopen zaterdag stond voor de J09-3 de uitwedstrijd tegen koploper Staphorst op het programma. Het beloofde dus een lastige wedstrijd te worden. Het team moest het doen zonder de al langer geblesseerde Fiene, maar ook zonder topscorer Bas. Hij was ziek. Maar gelukkig was er versterking van Kyano en Justin.

Dat het team van Staphorst graag de punten thuis wilden houden, was al snel duidelijk. Ze begonnen zeer sterk aan de wedstrijd en overrompelden de kidd van de J09-3. Binnen een mum van tijd stond de tussenstand van 5-0 op het scorebord. Pas op dit moment kwam bij J09-3 een beetje lijn in het spel. Er kon een beetje aan aanvallen gedacht worden, al werden er nog geen kansen gecreëerd. Het was aan keeper Ruben te danken dat de ruststand niet verder opliep dan 7-0.

Na rust was het beeld hetzelfde als voor rust. Alcides stond onder druk, Staphorst voetbalde goed en scoorde erg makkelijk. Alcides ging ook op zoek naar een doelpunt, maar het lukte Inez en Bjarn voorin niet om te scoren. De kids gaven echter niet op en bleven hun best doen. Alleen was in deze wedstrijd het verschil gewoon veel te groot en moet de eindstand van 15-0 maar snel vergeten worden.

Volgende week speelt het team een thuiswedstrijd tegen Vitesse en hopelijk zijn dan Fiene en Bas weer van de partij.