Alcides MO19-1 UPDATE

15 april 2017 VHKMO19-1 – Alcides MO19-1  1-3
Op  deze winderige dag mochten de meiden voetballen tegen het altijd lastige VHK. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en in de thuiswedstrijd enkele weken terug glipte de winst door de ‘geelzwarte’ vingers (3-3).
Het eerste helft verliep moeizaam.  Desondanks pauzeerde het met een geflatteerde 0-2 voorsprong. De tweede helft was gelukkig beter en Alcides liep uit naar de 0-3. Een smetje was de tegentreffer van VHK uit de corner (1-3).

22 april 2017 Alcides MO19-1  - Zeerobben MO19-1   2-2
De wedstrijd was nauwelijks begonnen en Alcides kon de bal uit het doel halen 0-1. De eerste uitbraak was voor de Zeerobben meteen raak. Gewaarschuwd dus. Uit een vrije trap wist Alcides op gelijke hoogte te komen 1-1. Ondanks het geelzwarte veldoverwicht waren het de fysiek sterke Harlingers die de 1-2 aantekenden. Een foutje achterin werd adequaat afgestraft. Nog voor de rust werd dit weer na een mooie aanval rechtgetrokken 2-2.
In de tweede helft ging Alcides op jacht naar de winst. Het zette de gasten flink onder druk, maar aanvallend ontbrak het vandaag aan leepheid om de stugge Robbenvrouwen op de knieën te krijgen.

Volgende week strijdt Alcides MO19-1 in Harlingen tegen de Zeerobben om een finaleplaats voor de KNVB beker.