Alcides schiet half dozijn vol tegen SDO

De Meppeler hoofdklasser Alcides heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen SDO uit Bussum met maar liefst 6-1 gewonnen. De ruststand was 2-0.
Al na een kwartier namen de geel-zwarten een voorsprong. Op aangeven van Nick Kuiper scoorde Ryan Luyckx deze openingstreffer. Daarna was het de beurt aan spits Leon Kooiker: hij tekende voor de 2-0, na een voorzet van Sil Kuurman. Vervolgens werd een treffer van Kooiker afgekeurd, zodat er bij rust géén 3-0 op het scorebord stond.

In de 50ste minuut keerde de spanning even terug toen de aansluitingstreffer van SDO viel, maar daarna bracht Leon Kooiker de marge tussen beide teams toch weer op twee goals. De strijd werd al helemaal beslist toen Boye Keizer de 4-1 binnenkopte. Daarmee was het kruit echter nog niet verschoten aan Meppeler zijde, want achtereenvolgens Leon Kooiker (z’n derde treffer op deze middag) en Nick Kuiper (sowieso belangrijk met drie assists) bepaalden de eindstand op 6-1.
Bron: Meppelercourant.nl