Alcides start samenwerking met Keepersschool Noord


Voor het seizoen 2015-2016 gaat Alcides voor zijn jeugdkeepers de samenwerking aan met Keepersschool Noord. Alcides ziet het belang in van een goede gestructureerde keepersopleiding voor al zijn keepers, op het niveau dat bij hem en bij haar past. Daarin past ook de visie van Keepersschool Noord.
 
Woensdagavond 10 juni is er een gezamenlijke eerste aftrapsessie geweest voor alle jeugdkeepers van E t/m A. Hierin hebben Jacco de Laat en Bob Fijnheer een presentatie gegeven en heeft Alcides aangegeven hoe deze samenwerking er uit gaat zien. Aan het einde van deze sessie gaven de aanwezigen aan, dat zij enthousiast waren over deze samenwerking. Daarnaast heeft onze B1 keeper, Xander Jager, al ervaring mogen opdoen bij Keepersschool Noord en ook zijn ervaringen uit de praktijk waren zeer positief.
 
Kortom met elkaar denken wij een goede partner te hebben gevonden voor onze keepersopleiding. Mocht je nu de uitnodiging gemist hebben voor deze aftrapsessie, laat dit dan even weten, zodat wij ook jou toe kunnen voegen aan het mailbestand.  Dit betreft ook jongens en meisjes die nu nog voetballen, maar ook graag willen keepen, of keepen willen leren.
 
Meld je dan aan bij svenzeeman@hotmail.com en dan krijg je de presentatie gemaild, inclusief de voorwaarden en opzet voor het seizoen 2015-2016.