Alcides verspeelt zege tegen negen man

Alcides heeft zaterdagavond niet kunnen winnen van Fortuna Wormerveer. Het werd 2-2. Wie vooraf de ranglijst bekeek, zag Alcides in de middenmoot staan, terwijl tegenstander Fortuna Wormerveer een echte degradatiekandidaat is. Tot één minuut voor tijd kwam dat ook tot uiting in de stand. In de slotfase kwam de thuisploeg, die op dat moment met 9 man speelde, nog lansgzij.
Alcides begon nog wel zo goed in Wormerveer door een treffer van Jermain Wobbes. Dat was al binnen vijf minuten. Na goed een half uur kreeg de thuisploeg de gelijkmaker op de borden. Die dadendrang van de Noordhollanders werd gevolgd door een rode kaart. Weer was het Wobbes die ditmaal profiteerde van de man meer situatie: 1-2. In de tweede helft bleef Alcides heel lang aan de goede kant van de score. Tot vlak voor tijd.
Bron: Meppelercourant.nl