arjen bedankt!

Supervrijwilliger Arjen wordt bedankt!! 
 
De VTZ en de Jeugdcommissie van Alcides hebbenafgelopen maandag Arjen Zelhorst bedankt voor zijn vrijwilligerswerk binnen Alcides. In de afgelopen 14 (!) jaar was Arjen actief op verschillende terreinen die zo noodzakelijk zijn binnen een voetbalvereniging (wedstrijdsecretaris, coördinator  jeugd, organisatorisch hoofd jeugdopleidingen en wedstrijdzaken). 
Hiernaast was hij ook nog eens leider of trainer van een jeugdteam. Kortom: Arjen mag met recht een supervrijwilliger worden genoemd! 
 
Op de foto krijgt Arjen uit handen van VTZ-lid Geert Zanting een meer dan verdiende bos bloemen (eigenlijk zijn deze voor zijn vrouw Renate, die hem al die jaren heeft ondersteund ;-) ).
Arjen stopt met ingang van komend seizoen met zijn bestuurlijke functies als OHJO en als wedstrijdsecretaris maar zal, omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, als leider van JO17-1 nog actief zijn voor Alcides. 
Het mag duidelijk zijn dat Alcides Arjen zeer dankbaar is voor zijn jarenlange inzet en zorg voor de organisatorische kant van, vooral, de jeugdafdeling van Alcides. 
Bij de bos bloemen hoorde ook nog een attentie die paste bij een oprecht “dank je wel” richting Arjen en Renate. 
 
VTZ en Jeugdbestuur.