Arslan Ter Wee advocaten blijft hoofdsponsor Alcides


een mooie partnetschap

Mvv Alcides en Arslan Ter Wee advocaten kunnen melden dat het hoofdsponsorschap met twee jaar is verlengd.

Alweer drie seizoenen is Arslan Ter Wee advovaten de trotse hoofdsponsor van Alcides. Een partnerschap die van beide kanten uitstekend bevalt. De twee partijen waren er dan ook vlot uit toen verlenging van het sponsorcontract aan de orde kwam.

Arslan Ter Wee advocaten is een van oorsprong Zwols kantoor, gericht op ondernemers, en in 15 jaar uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten die regionaal en landelijk ondernemers en particulieren op veel gebieden bijstaan: 

Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Arslan Ter Wee advocaten werkt met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, Arslan Ter Wee is van alle markten thuis.

Deze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van de specialistische kennis. De advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen zij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

​Alcides is zeer verheugd dat deze betrouwbare en trouwe partner zich voor nog eens twee seizoenen als hoofdsponsor aan Alcides verbindt.