Beker Hoogeveen - FC Meppel/Alcides vr1

Na een goede prestatie afgelopen zaterdag tegen Noordscheschut VR1 waar 2-1 van werd gewonnen mochten wij afgelopen woensdag avond voor de 2 wedstrijd uit tegen Hoogeveen. Alleen de wedstrijd begon met een waterballet en eindigde in een waterballet, dit omdat wij genomineerd waren voor de ALSicebucketchallenge met dank aan FC Meppel 2 en Marjolein Pullen. Foto en filmpjes zeggen meer dan ik kan verwoorden!

Maar ondanks dat wij dit gedaan hebben gaan wij als team ook doneren aan de stichting ALS! Wij wensen de genomineerden SNV VR1, Tim Wolting, Wim Verbeek dan ook succes met hun ALSicebucketchallenge.

Ondanks dat wij niet nog niet compleet waren speelden wij met in de eerste helft een geweldige partij, ruststand 7-0 waar 10-0 ook had gekund.
Doelpuntenmakers waren in de eerste helft: Nicole Rensen, Kirsten Meerzorg (2 en de 3-0) Yonne Nohebel (4 en de 5-0), Ellah-May Berkholst en weer Nicole Rensen. Door mooi combinatie voetbal werd de ene mooie na de ander mooie goal gemaakt.
Gezien het begin van het seizoen en wij nog niet in top conditie zijn hebben wij het rustig aan gedaan. Opdracht was rustig de wedstrijd uit spelen nog 1 of 2 goals maken en de nul vasthouden.
De tegenstander had na de eerste helft de moed al opgegeven en stelde voor om ipv 45 minuten 30 minuten te spelen. Zodoende was 2de helft minder aantrekkelijk en minder doelpunt rijk. Maar Asha Kamans als Rebecca Hulleman wisten de 8 en de 9-0 te maken met een fraaie individuele actie. Maar helaas door gebrek aan concentratie konden de vrouwen van Hoogeveen  nog de eretreffer maken waarmee de einduitslag van 9-1 op het wedstrijd formulier kwam te staan.
Als we het niveau van de eerste helft weten vast te houden en ook in een tweede helft kunnen laten zien belooft het nog een mooi seizoen te worden. Al met al een hele bijzonder mooie voetbalavond dit met dank aan Hoogeveen.
Mijn ziens hoor je elke wedstrijd met respect voor elkaar om te gaan. VR1 hebben volgende week donderdag bij een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te bereiken, maar de vrouwen van VR1 kennende zullen zij hier geen genoegen mee nemen en voor de volle winst te gaan.