Beker JVZ - Alcides B2


Na 20 minuten was het zelfs al 4-0 achter!

Nog maar twee keer getraind en dan al een beker wedstrijd. Uit tegen JVZ uit Zuidwolde. In het begin nog droog maar de wedstrijd was amper begonnen of de paraplu ’s konden tevoorschijn komen.
JVZ liet vanaf het begin zien dat het een  goede ploeg had met wat individueel vaardige spelers. Alcides kon geen vuist maken en moest achteruit. Al vlot viel de 1-0 en na 20 minuten was het zelfs al 4-0 achter!
B2 werd duidelijk overrompelt en kwam zelf nauwelijks tot een goede aanval. Toch werd er een treffer gescoord door Hassan, die van dichtbij met een puntertje de 4-1 maakte.
In de pauze een kopje thee en met nieuw elan de tweede helft in. B2 kwam steeds beter in hun spel en er ontspon zich nu een meer evenwichtige wedstrijd, waarbij Alcides de betere mogelijkheden had. Toch kwam ook JVZ nog een keer gevaarlijk door met een harde schuiver, maar die werd keurig gepakt door de prima keepende Jeroen. Tien minuten voor tijd maakte Guido er van dicht bij nog 4-2 van en konden we met een wat beter gevoel naar Meppel terug.
Donderdag thuis tegen HZVV, die moeten te pakken zijn!
 
Reporter.