Bekerwedstrijd Alcides E3 - Staphorst E4

Na een heerlijke vakantie start nu weer het voetbalseizoen. E3 kon afgelopen week maar 1 keer trainen voor de eerste bekerwedstrijd. Dus toch wel even afwachten hoe de wedstrijd gaat.  Maar een paar minuten na de aftrap door Staphorst scoorde E3 de openingstreffer. De spelers van E3 konden elkaar wel goed vinden want het maken van de doelpunten ging maar door. Bij rust was het 11-0.

Na een bekertje ranja en nog even een tactische bespreking met de trainers Rob en Harry gingen ze weer verder. Staphorst heeft  zijn hele selectie in het veld gezet en ging E3 met 7 spelers tegen 9 spelers van Staphorst verder. Nu moest er toch meer gewerkt worden maar de doelpunten bleven gemaakt worden door de jongens en meisje.

Jasper de keeper kreeg toch nog een paar acties voor zijn doel. En Staphorst heeft nog een doelpunt gescoord.  De eindstand is 19-1 geworden. Ik heb niet bijgehouden wie de doelpunten hebben gemaakt maar het is een mooi begin.

Goed gedaan  Jesse v.O, Kimi, Yarrick, Jasper, Milan, Pien, Frank, Bilal en Jesse B en bedankt voor de mooie wedstrijd!

Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen Uffelte E2G op het programma.