C2 verliest onnodig

Lekker weertje. Prima omstandigheden om revanche te nemen voor de ongelukkige nederlaag in Hoogeveen.
In de eerste helft lichte wind tegen en een iets beter begin van de Weide. De linies sloten niet heel goed aan en daardoor vielen er gaten op het middenveld. De Weide hanteerde van achter uit vaak de lange bal en de communicatie tussen het centrale verdedigingsduo verliep niet vlekkeloos. Uit zo ’n misverstand kon een van hun aanvallers alleen op Laura af en dat betekende 0-1 achter. Toch deed C2 wel wat terug. Op rechts was Devon gevaarlijk en kregen we een paar corners. Uit een daarvan kwam de bal weer bij Denny en diens voorzet werd van dichtbij keurig ingetikt door Devon. Ruststand 1-1.
In de tweede helft was er helaas geen windvoordeel meer, maar werd C2 wel dreigender. Jammer genoeg hadden onze spitsen het vizier niet op scherp zodat menig toeschouwer al aan een remise dacht. Een domme overtreding zorgde voor een vrije trap voor de Weide en deze ging via Laura tegen de paal. Niemand die reageerde behalve een de Weide speler en hij schoot de bal van dichtbij in, 1-2. Bij sommige Alcides spelers miste reporter de bezieling om er wat van te maken en dan speel je eigenlijk met een man minder. Daarna nog wel een aantal 100 % kansen voor C2 maar deze werden jammerlijk gemist. I.p.v. drie punten een 1-2 nederlaag.