C2 wint weer eens

Op het kunstgrasveld moest C2 aantreden tegen het een klasse hoger spelende JVZ. Het waaide behoorlijk hard en afspraak was om bij wind mee de tegenstander zo snel mogelijk onder druk te zetten. Dat lukte de eerste helft niet, aangezien zij de wind mee hadden, en daardoor een licht overwicht creëerden . Veel kansen leverde dat echter niet voor hen op. De wind had behoorlijk invloed op het spel want van goed voetbal was in de eerste helft geen sprake. Daar waar JVZ gevaarlijk werd was het de goed keepende stand in Devon die alle ballen onschadelijk maakte.

De tweede helft, C2 de wind wat mee, dus inderdaad wat meer op hun helft spelend. Toch was het JVZ dat na slecht ingrijpen de 0-1 kon scoren. Hun rechterspits kon alleen op gelegenheids doelman Julian afgaan en scoorde beheerst. Daarna was het C2 dat steeds meer het initiatief nam.
Een snoeiharde vrije trap van Niels spatte op de lat uiteen, maar niet veel later schoot Abdi vanaf een meter of twintig de bal prachtig in de bovenhoek. Alcides bleef druk houden en kreeg mede daardoor de verdiende tweede treffer. Een misverstand tussen hun rechtsback en de keeper werd koelbloedig afgestraft door de hard werkende Justin, 2-1. Tevens de eindstand. Toch altijd nuttig een oefenpotje, er was goed getraind en zou dat ook  in de wedstrijd terug te zien zijn…………………………