Dames sluiten seizoen in stijl afNa eerst ongeslagen kampioen te zijn geworden zonder een verliespunt en met een groot positief doelsaldo, zijn onze dames al druk in voorbereiding voor het nieuwe seizoen.
Dit door onder andere aan een toernooi deel te nemen met teams uit een hogere klasse. Da1 is afgelopen zaterdag afgereisd naar Groningen om deel te nemen aan de C-cup bij SV Lycurgus.
Wat een leuke testcase had moeten worden om te zien waar Da1 staat qua ontwikkeling. Welnu helaas weten wij het nog steeds niet. Alle wedstrijden werden vrij eenvoudig gewonnen door een sterk spelend Da1. Spelend in hun mooie kampioenshirts en ondanks de tropische temperaturen bleven de dames bijzonder koel voetballen zonder maar één keer in de problemen te komen.
Alle 3 poulewedstrijden werden dan ook eenvoudig gewonnen. In de finale mochten wij aantreden tegen SV Lycurgus spelend in de 4 klasse, kampioen van de degradatie poule. Leek wel of de tegenstander met 9 man speelde en zonder Da1 te kort te doen in hun spel werd er eenvoudig met 4-0 gewonnen. Top prestatie dames!